Igår, lørdag var jeg til min første baseball kamp. Rocky er så heldig og have en kammerat som har sæsonbilletter til alle hjemmekampe med The Dodgers.

Sådan 2 billetter fik vi igår lov til og overtage, så jeg fik en på opleveren. Ikke nok med vi havde billetter, de gav også adgang til “Stadium Club” som indeholder en super buffet med alt hvad hjertet begærer og så en god bar med “Blue moon”, det tætteste man kommer på en Tysk Weissbiersmiley

Jeg fil spist godt igennem og en hotdog var der søreme også, vist en tradition og få sådan en til en Dodgers kamp. Den var ligesom derhjemme, så smagte dejligt

(Tryk på billederne for at se dem i større format)

En stor oplevelse for en lille dansker, så en øl blev til 2, som blev til 3 osv.
Det var egentlig ikke ligefrem planen, men når man er et sted som dette, så skal man hygge sig og det valgte jeg også og gøre.

På vejen hjem tog vi derfor et smut forbi “The Back Abbey”, et fantastisk med med alle de belgiske, tyske, franske øl man kan drømme om. Det var nok her fejlet for alvor opstod og alkoholprocenten i blodet overgik hvad fornuftigt varsmiley

Så dagens kriterium var ikke ligefrem sjovt for Hr. Smith Larsen. Heldigvis var det i eftermiddags og jeg skulle mene jeg kunne komme på højkant indtil da. Det mente min krop vist nok dog ikke, så alt hvad jeg havde proppet i munden i løbet af dagen fik jeg lov til og smage adskillige gange under løbet. Min mave kunne, måske af gode grunde, ikke fordøje noget som helst, så og sidde der midt i feltet og smage dagens havregryn igen og igen var ikke ligefrem sjovt. Endnu mindre sjovt var, når jeg ikke bare kunne spytte havregryn ud i hele feltet, så ned igen måtte det hver gang, føj føj føjsmiley

Under løbet var jeg bestemt heller ikke frisk, men på mærkelig vis fik jeg kørt mig frem til den afsluttende massespurt og fik kørt en 4. plads hjem. Det kan jeg vist ikke andet end være tilfreds med.

Nu vil jeg se The Italian Job” i tv, kan I hygge derhjemme i DK