Når man har en nevø som er en del af Den kongelig ballet, så kan man godt være lidt stolt. Når han så pludselig dukker op i Los Angeles med hele baletten, en gruppe på 100 mennesker, så bliver man nød til og besøge ham.
Heldigvis bor Magnus ikke langt fra mig, så jeg og Rocky tog cykeltøjet på lidt tidligere end normalt og drog afsted mod Orange Country hvor Magnus i disse dage er en del af en stor forestilling på “Segerstrom Center Of The Art”. En cykeltur på ca. 2,5 time, så helt perfekt til dagens træning.

Vi mødte Magnus inden han skulle nyde en fridag i LA og drak kaffe (vist Magnus´første espresso??smiley) og spiste en sandwich med ham. Dejligt og se familie igen, det er snart lang tid siden.

Ellers har der ikke været det store og berette på det sidste. Tiden er gået med en masse træning. Nu går jeg en tid i møde med masser af spændende løb de næste 4 uger, så der bliver forhåbentlig en masse og skrive om her på bloggen.

Imorgen, lørdag (kl. 3.45) drager jeg afsted til lufthavnen for at flyve til New York. Her skal jeg være nogle dage og deltage i 2 kriteriums i New Yersey.

Herefter går turen til Philadelphia, Washington og Milwaukee med alt i alt 12 løb på programmet i perioden. Det skal nok blive sjovt.
Træningen er gået rigtig godt de sidste uger og jeg føler mig i god form.

Når jeg finder noget net kommer der en ny beretning fra New York, glæder mig rigtig meget til og se byen

Ciao, Michael