Ja sgu, det er for dårligt, jeg ved det

Det er jo over en måned siden jeg sidst har lagt noget ind her og det er ikke fair overfor Jer som har fulgt med i mit eventyr herovre. og eventyr det er det virkelig blevet til. Jeg har oplevet så meget og har så meget og fortælle om den sidste måned, måske så meget så jeg slet ikke har kunne overskue og skrive om det?

Nå, men vi kan jo starte i nutiden og bevæge os baglæns i tiden senere.

Lige nu er jeg på Hawaii…..ja HAWAIIsmiley

Et tilfælde ville åbenbart, at min bror, kone og børn har valgt og lægge årets sommerferie på Hawaii og nu jegvar så tæt på og kunne få et fly direkte……OG samtidig kan bo sammen med dem i en fantastisk lejlighed de har lånt, så skulle der ikke megen overvejelse til før billetterne var bestilt…måske lige hvilke datoer, det var det eneste.

Jeg ankom for 3 dage siden, har taget nogle dage væk fra cyklen, hvilket har været dejligt…og nemt, nu sol, varme og vand erstatter.

Jeg var dog så småt tilbage på cyklen igår og skulle idag have mig en 4 timers tur. den endte dog med 6,5 time og 180 km. da jeg ikke liige havde lyst til og køre på motorvejen for at komme hjem, hvilket betød en omvej på ca 2,5 time.
En fin tur med masser af flotte udsigter langs kysten. Måske ikke helt smart uden solcreme, den blev nuppet i lufthavnen og da jeg samtidig glemte en vandflaske blev det en lidt hårdere dag en normalt

Nu er Touren jo startet, så jeg tænker jeg vil lave min egen lille Tour samtidig og bruge de næste dage med nogle små etaper over mine seneste oplevelser herovre….Så tune ind her de næste dage

Her er lidt stemningsbilleder fra dagens tur rundt på øen Oahu