Så er der jo hviledag i Touren og den skal da bruges på en opdatering omkring mit eventyr.
Det er nu ikke meget Tour jeg har fået set, ca. 30 min. sådan sammenlagt, men fik da set nogle klip på nettet med en vildfaren bil og en flyvende hollænder…..av av av, de billeder hvor Johnny Hoogaland prøver og sno sig ud af det pigtråd, det er jo vandvittigt!! Kan godt forstå han knep en tårer på skamlen, spørgsmålet er nok om det var i smerter, glæde eller…..?

Sidst jeg skrev sad jeg i Los Angeles lufthavn og var ved og borde en flyver til Vancouver. Her nåede jeg frem i torsdags og fandt frem til en lille flække i udkanten af byen hvor min nye søde host familie tog godt imod mig.

Men jeg havde jo enentlig sagt jeg ville fortælle lidt om de seneste tid, så vi er jo nået til Milwaukee, eller nærmere, Kenosha.
Da jeg fløj fra Washington fløj jeg direkte til Milwaukee i Wisconsin. Her mødtes jeg med Luis Zamudio fra LaGrange teamet som jeg tidligere kørte etapeløbet Redlands for.

Jeg var så heldig, at jeg kunne slå mig sammen med dem, da de havde både en mandligt og kvindeligt hold til start og på den måde kunne jeg komme rundt til løb sammen med nogle andre.

Vi blev samlet op ad James, manden til Patricia som var en hel fantastisk “mor” for os alle. Luis og jeg blev installeret i kælderen i et stort hus, midt på en golfbane, ret sjovt men og de flotteste omgivelser.
Vi var her alene indtil resten af LaGrange ankom 2 dage senere og så gik det ellers løs med 7 dage med løb hver dag, kun en enkelt pause hvor der var en enkeltstart, ligemeget for mig. heldigvis blev løbene kørt som individuelle starter men også som et omnium.

Løbene gik rigtig godt., jeg fik placeringer som 7, 8, 10 13 og 15, hvilket nogle dage var godt og andre mindre tilfredsstillende. Dog rart og føle jeg var med fremme hver dag, da niveauet og de andre startende ryttere bestemt var i den høje ende af skalaen.

jeg kunne derfor tage tilbage til LA godt forberedt på et stort NRC løb i LA området, Manhatten Beach den følgende søndag, d. 26 for at være helt præcis.

Så 4 uger med rundrejse var slut og dejligt og komme tilbage til min “familien” i LA:-)

Manhatten Beach gik rimeligt, endte som nr. 12 hvilket, alt taget i betragtning var ok, en top 10 havde dog være lidt mere tilfredstillende. Løbet var dog bestemt ikke et l’øb for mig, krævede for meget power i benene og ikke en rute hvor det og være snu, smidig og hurtig hjalp det store.

Nu sidder jeg så i Vancouver og nyde ren kop kaffe af min nye kop købt på Hawaii og overvejer og tage et smut ind til centrum.

Weekendens løb er veloverstået med nogle gode resultater og præmiepenge i baglommen:-)

Men nok herom, jeg har nok på dette tidspunkt mistet de fleste af Jer der læser med pga. den mindre roman jeg har fået skrevet nu!

Billeder kan jeg desværre ikke uploade i øjeblikket, forbindelsen jeg er på er simpelthen for dårlig…

Hygge hejsa