Efter Manhatten Beach stod den på en uge på Hawaii….og derfra direkte til Vancouver hvor jeg skrev fra sidst.
I vancouver fik jeg endelig et rigtig godt resultat som det ses ovenfor. på 2. etape af Tour de Delta fik jeg sneget mig ind blandt de store drenge hvilket var tiltrængt, da jeg snart synes jeg har været lige i nærheden snart rigtig mange gange.

Udover 3. pladsen blev jeg på 1. etapes kriterium nr. 7 og i det afsluttende landevejsløb nr. 12 hvilke samlet ragte til en 5. plads.

De følgende dage stod på 2 alm. kriteriums med en 6. og 7. plads som resultat, inden jeg i fredags kunne sætte kursen mod US igen.

(Lidt billeder fra en “turist-tour” rundt i Vancouver – bemærk den Olympiske fakkel)

Inden skulle jeg dog lige gennem tolden, hvilket engelig var grunden til jeg tog til canada, da jeg var nødsaget til at smutte ud af landet og ind igen for og få et nyt visa og derved lov til og blive herovre lidt længere.

Det er yderst nervepirrende og stå der foran en tolder der stiller alverdens spørgsmål. jeg har prøvet det en enkelt gang tidligere da jeg var på Trinidad. De får en til og føle sig som en kriminel og eftersom dette var 2. gang jeg lavede dette nummer, så havde jeg ikke nogen god fornemmelse.
jeg mødte dog en yderst flink tolder, efter 3 hurtige spørgsmål, “bang bang” og så var der et nyt stempel i mit pas og jeg kunne med ro og mag sætte mig i flyveren til Boise i Idaho.

Jeg er blevet inviteret til og køre nogle NRC løb for et lidt større hold end det jeg normalt kører for og Boise var et stort kriterium. men da jeg ikke køre for mit normale hold, så må jeg ikke bruge deres cykel og fik derfor på selve dagen, udleveret en andet fra dette hold.
Det kan så ikke anbefales, jeg fik slet ikke indstillet cyklen ordentlig og det var et rent helvede og køre løbet.
Ellers et super hurtigt kriterium som blev gennemført med 48 km/., det har jeg sgu ikke prøvet før!
Jeg blev ikke noget men kom dog igennem og prøvede hvad jeg kunne.

Nu er jeg så i bend i Oregon hvor det imorgen går løs med endnu et NRC løb, et stort etapeløb over 6 dage, startende med en kort prolog imorgen og ellers en masse dage med bjerge.
Den store favorit er Mancebo, som flere sikkert kender fra Europa.

Hvad ugen byder på må vi se, men jeg er klar til at kæmpe for det og formen har været god til de sidste løb, så mon ikke den også er det i denne uge.

/Mic