Hej igen igen

Så er det vist på tide jeg laver en lille update på denne side hvis ikke den lukker og slukker sig selv:)

Siden sidst er der sket en del. jeg gik lidt kold i og opdaterer og det hang nok sammen med min lidt manglende motivation efter en lang sæson sidste år, som dog sluttede med nogle fantastiske uger med Tour of Tobago og Tour of Gyana, som jeg forretsen vandt.

Herefter var lysten til og se en cykel et stykke væk, så det blev til en masse gange i fitnesscenter med spinning og styrketræning. Af mærkelige grunde var det bedre træning end jeg havde troet, så banesæsonen gik faktisk godt og med en bronze til DM i parløb med Hr. Lander, så var lysten så småt tilbage og muligheden for en tur rundt i Ballerup 6 dage i træk bød sig.

Herfter er alt dog gået den forkerte vej. Et meget uheldigt styrt midt i januar under et dernyløb startede lavinen, som stadig ruller under mig, dog ikke med samme fart.

En træningslejr blev spoleret, da jeg fik betændelse i et stort sår på hoften efter styrtet, så 10 dage på hård antibiotika og næsten ingen træning frem mod 6 dagesløbet satte mig langt tilbage. Dette resulterede i en lidense af rang de 6 dage, aldrig har jeg været så langt ude og skide, undskyld udtrykket! men jeg ved heldigvis nu hvorfor, medicinensmiley

Det skulle vise sig senere, at samme symptomer som svært vejrtrækning og ekstrem træthed ved indtagelse af samme medicin, var medvirkende til mine lidelser.
Efter en uges restitution efter 6 dages begyndte jeg nemlig og træne stille og roligt, da jeg besluttede og tage endnu en tørn i varmen i Californien. 4 dage før afrejse slut februar skulle jeg lige træne et par ture og pludselig lå jeg på astfalden med et stort hul i knæet. Husk altid og skifte baghjulet ud hvis kransen ikke altid tage fat når du træder, det gjorde den nemlig pludselig ikke for mig.

Et kort kig ind til knæskallen gjorde mig godt svimmel, men efter lidt tid på jorden kunne jeg dog selv cykle det sidste til Frederikssund skadestue.

Så nogle sting senere kunne jeg tage hjem og begynde og pakke til afrejse. Måtte dog et smut på skadestuen igen, da mit ben hævede op og betændelse var der da selvfølgelig også deri.

Samme medicin som tidligere og mere end en uge mere uden cykel var en super start på mit nye USA eventyr og et godt udgangspunkt og vise mit nye hold hvad jeg kan:)

Her er vi så, cykelløb har jeg kørt lige siden jeg kunne midt i marts, men hold da op jeg har lang vej igen. Udgået de 2 sidste weekender, i denne som var Redlands Classic, et stort cykelløb herovre blev dog afsluttet for mit vedkommende pga. en tidlig punktering, så havde jeg sgu ik lige superben til og komme tilbage til et felt i høj fart.

Fik sog kørt et mindre landevejsløb lørdag istedet som endte med en 8. plads og rimelig takter viste sig undervejs, så hvis jeg bare bliver ved, så kommer det sjove vel en dag?

Nu står den på lidt “ferie” midt i ferien, en lille roadtrip til Vegas og Grand Canyon, skal nok blive sjovtsmiley

For flere billeder, kig endelig i mit billedgalleri

http://picture.smithlarsen.dk/#home