Blog Image

Set fra sadlen - Michael Smith Larsen

Om bloggen

I denne blog vil jeg skrive om lidt og hvert - det sker jo at tankerne flyver når man bruger så meget tid på cyklen.
Du er velkommen til at skrive en kommentar til mine indlæg.

Roadtrip

Cykling - Landevej Posted on Thu, April 12, 2012 06:08:05

Halløj

Nogle uger er gået siden sidst og meget er sket i mellemtiden.
rent cykelmæssigt er det ikke blevet til det store. Jeg har kørt 2 mindre dageløb siden, begge uden personligt og komme på resultatlisten, men rent holdmæssigt, så fik vi (Full Circle Cycling) nogle gode podieplaceringer.

Det føles som om kroppen er ved og være ovenpå, men puha, det har godt nok taget lang tid og mange frustrationer til følge, som beskrevet i sidste indlæg.

Jeg har de sidste uger dog kunne træne i ro og mag og er ikke blevet forstyrret af dumme hårde etapeløb som jeg ikke var klar til. Jeg har trænet fornuftigt og formen begynder så småt og bange på, det føles rart.
I de sidste 2 løb har jeg hjulpet så meget til som muligt. Kan simpelthen ikke køre med når det går stærkt, mærkelig følelse, men det må jeg jo accepterer.

Denne uge står nu igen på god grundtræning, der er ingen løb i den kommende weekend, hvilket passer mig fint.
De næste uger står på nolge gode landevejs og gadeløb og jeg håber da bestemt og kunne blande mig i præmierækken.

Det næste store mål må være Dana Point GP. Et stort gadeløb, som er et løb på den nationale kalender, så alle de gode ryttere i hele US vil være der.

Planen er lagt frem mod løbet, så jeg krydser fingre for de næste uger forløber uden uheld og gode resultater, så også selvtilliden kommer lidt tilbage.

Udover cykling, så har jeg også oplevet lidt på anden vis.
Jeg fik dejlit besøg fra lille Danmark og har været på en lille Roadtrip. Dejligt og få tankerne lidt væk fra cyklingen og opleve lidt kulturelt USA nu også byder på.

Vores lille roadtrip gik over Las Vegas, til Grand Canyon, Palm Spring og så selvfølgelig flere “must see” ting her i Los Angeles såsom Venice Beach, Hollywood, baseballkamp og selvfølgelig det originale Disneylandsmiley

Her følger lidt billederTilbage i det store USA

Cykling - Landevej Posted on Mon, March 26, 2012 18:25:28

Hej igen igen

Så er det vist på tide jeg laver en lille update på denne side hvis ikke den lukker og slukker sig selv:)

Siden sidst er der sket en del. jeg gik lidt kold i og opdaterer og det hang nok sammen med min lidt manglende motivation efter en lang sæson sidste år, som dog sluttede med nogle fantastiske uger med Tour of Tobago og Tour of Gyana, som jeg forretsen vandt.

Herefter var lysten til og se en cykel et stykke væk, så det blev til en masse gange i fitnesscenter med spinning og styrketræning. Af mærkelige grunde var det bedre træning end jeg havde troet, så banesæsonen gik faktisk godt og med en bronze til DM i parløb med Hr. Lander, så var lysten så småt tilbage og muligheden for en tur rundt i Ballerup 6 dage i træk bød sig.

Herfter er alt dog gået den forkerte vej. Et meget uheldigt styrt midt i januar under et dernyløb startede lavinen, som stadig ruller under mig, dog ikke med samme fart.

En træningslejr blev spoleret, da jeg fik betændelse i et stort sår på hoften efter styrtet, så 10 dage på hård antibiotika og næsten ingen træning frem mod 6 dagesløbet satte mig langt tilbage. Dette resulterede i en lidense af rang de 6 dage, aldrig har jeg været så langt ude og skide, undskyld udtrykket! men jeg ved heldigvis nu hvorfor, medicinensmiley

Det skulle vise sig senere, at samme symptomer som svært vejrtrækning og ekstrem træthed ved indtagelse af samme medicin, var medvirkende til mine lidelser.
Efter en uges restitution efter 6 dages begyndte jeg nemlig og træne stille og roligt, da jeg besluttede og tage endnu en tørn i varmen i Californien. 4 dage før afrejse slut februar skulle jeg lige træne et par ture og pludselig lå jeg på astfalden med et stort hul i knæet. Husk altid og skifte baghjulet ud hvis kransen ikke altid tage fat når du træder, det gjorde den nemlig pludselig ikke for mig.

Et kort kig ind til knæskallen gjorde mig godt svimmel, men efter lidt tid på jorden kunne jeg dog selv cykle det sidste til Frederikssund skadestue.

Så nogle sting senere kunne jeg tage hjem og begynde og pakke til afrejse. Måtte dog et smut på skadestuen igen, da mit ben hævede op og betændelse var der da selvfølgelig også deri.

Samme medicin som tidligere og mere end en uge mere uden cykel var en super start på mit nye USA eventyr og et godt udgangspunkt og vise mit nye hold hvad jeg kan:)

Her er vi så, cykelløb har jeg kørt lige siden jeg kunne midt i marts, men hold da op jeg har lang vej igen. Udgået de 2 sidste weekender, i denne som var Redlands Classic, et stort cykelløb herovre blev dog afsluttet for mit vedkommende pga. en tidlig punktering, så havde jeg sgu ik lige superben til og komme tilbage til et felt i høj fart.

Fik sog kørt et mindre landevejsløb lørdag istedet som endte med en 8. plads og rimelig takter viste sig undervejs, så hvis jeg bare bliver ved, så kommer det sjove vel en dag?

Nu står den på lidt “ferie” midt i ferien, en lille roadtrip til Vegas og Grand Canyon, skal nok blive sjovtsmiley

For flere billeder, kig endelig i mit billedgalleri

http://picture.smithlarsen.dk/#homeetape…??..

Cykling - Landevej Posted on Tue, July 19, 2011 06:59:03

Efter Manhatten Beach stod den på en uge på Hawaii….og derfra direkte til Vancouver hvor jeg skrev fra sidst.
I vancouver fik jeg endelig et rigtig godt resultat som det ses ovenfor. på 2. etape af Tour de Delta fik jeg sneget mig ind blandt de store drenge hvilket var tiltrængt, da jeg snart synes jeg har været lige i nærheden snart rigtig mange gange.

Udover 3. pladsen blev jeg på 1. etapes kriterium nr. 7 og i det afsluttende landevejsløb nr. 12 hvilke samlet ragte til en 5. plads.

De følgende dage stod på 2 alm. kriteriums med en 6. og 7. plads som resultat, inden jeg i fredags kunne sætte kursen mod US igen.

(Lidt billeder fra en “turist-tour” rundt i Vancouver – bemærk den Olympiske fakkel)

Inden skulle jeg dog lige gennem tolden, hvilket engelig var grunden til jeg tog til canada, da jeg var nødsaget til at smutte ud af landet og ind igen for og få et nyt visa og derved lov til og blive herovre lidt længere.

Det er yderst nervepirrende og stå der foran en tolder der stiller alverdens spørgsmål. jeg har prøvet det en enkelt gang tidligere da jeg var på Trinidad. De får en til og føle sig som en kriminel og eftersom dette var 2. gang jeg lavede dette nummer, så havde jeg ikke nogen god fornemmelse.
jeg mødte dog en yderst flink tolder, efter 3 hurtige spørgsmål, “bang bang” og så var der et nyt stempel i mit pas og jeg kunne med ro og mag sætte mig i flyveren til Boise i Idaho.

Jeg er blevet inviteret til og køre nogle NRC løb for et lidt større hold end det jeg normalt kører for og Boise var et stort kriterium. men da jeg ikke køre for mit normale hold, så må jeg ikke bruge deres cykel og fik derfor på selve dagen, udleveret en andet fra dette hold.
Det kan så ikke anbefales, jeg fik slet ikke indstillet cyklen ordentlig og det var et rent helvede og køre løbet.
Ellers et super hurtigt kriterium som blev gennemført med 48 km/., det har jeg sgu ikke prøvet før!
Jeg blev ikke noget men kom dog igennem og prøvede hvad jeg kunne.

Nu er jeg så i bend i Oregon hvor det imorgen går løs med endnu et NRC løb, et stort etapeløb over 6 dage, startende med en kort prolog imorgen og ellers en masse dage med bjerge.
Den store favorit er Mancebo, som flere sikkert kender fra Europa.

Hvad ugen byder på må vi se, men jeg er klar til at kæmpe for det og formen har været god til de sidste løb, så mon ikke den også er det i denne uge.

/MicPhotos Tour of Dairyland

Cykling - Landevej Posted on Thu, July 14, 2011 06:59:47

Alle de søde mennesker jeg var sammen med i Milwaukeehviledag……4. etape..

Cykling - Landevej Posted on Mon, July 11, 2011 23:58:19

Så er der jo hviledag i Touren og den skal da bruges på en opdatering omkring mit eventyr.
Det er nu ikke meget Tour jeg har fået set, ca. 30 min. sådan sammenlagt, men fik da set nogle klip på nettet med en vildfaren bil og en flyvende hollænder…..av av av, de billeder hvor Johnny Hoogaland prøver og sno sig ud af det pigtråd, det er jo vandvittigt!! Kan godt forstå han knep en tårer på skamlen, spørgsmålet er nok om det var i smerter, glæde eller…..?

Sidst jeg skrev sad jeg i Los Angeles lufthavn og var ved og borde en flyver til Vancouver. Her nåede jeg frem i torsdags og fandt frem til en lille flække i udkanten af byen hvor min nye søde host familie tog godt imod mig.

Men jeg havde jo enentlig sagt jeg ville fortælle lidt om de seneste tid, så vi er jo nået til Milwaukee, eller nærmere, Kenosha.
Da jeg fløj fra Washington fløj jeg direkte til Milwaukee i Wisconsin. Her mødtes jeg med Luis Zamudio fra LaGrange teamet som jeg tidligere kørte etapeløbet Redlands for.

Jeg var så heldig, at jeg kunne slå mig sammen med dem, da de havde både en mandligt og kvindeligt hold til start og på den måde kunne jeg komme rundt til løb sammen med nogle andre.

Vi blev samlet op ad James, manden til Patricia som var en hel fantastisk “mor” for os alle. Luis og jeg blev installeret i kælderen i et stort hus, midt på en golfbane, ret sjovt men og de flotteste omgivelser.
Vi var her alene indtil resten af LaGrange ankom 2 dage senere og så gik det ellers løs med 7 dage med løb hver dag, kun en enkelt pause hvor der var en enkeltstart, ligemeget for mig. heldigvis blev løbene kørt som individuelle starter men også som et omnium.

Løbene gik rigtig godt., jeg fik placeringer som 7, 8, 10 13 og 15, hvilket nogle dage var godt og andre mindre tilfredsstillende. Dog rart og føle jeg var med fremme hver dag, da niveauet og de andre startende ryttere bestemt var i den høje ende af skalaen.

jeg kunne derfor tage tilbage til LA godt forberedt på et stort NRC løb i LA området, Manhatten Beach den følgende søndag, d. 26 for at være helt præcis.

Så 4 uger med rundrejse var slut og dejligt og komme tilbage til min “familien” i LA:-)

Manhatten Beach gik rimeligt, endte som nr. 12 hvilket, alt taget i betragtning var ok, en top 10 havde dog være lidt mere tilfredstillende. Løbet var dog bestemt ikke et l’øb for mig, krævede for meget power i benene og ikke en rute hvor det og være snu, smidig og hurtig hjalp det store.

Nu sidder jeg så i Vancouver og nyde ren kop kaffe af min nye kop købt på Hawaii og overvejer og tage et smut ind til centrum.

Weekendens løb er veloverstået med nogle gode resultater og præmiepenge i baglommen:-)

Men nok herom, jeg har nok på dette tidspunkt mistet de fleste af Jer der læser med pga. den mindre roman jeg har fået skrevet nu!

Billeder kan jeg desværre ikke uploade i øjeblikket, forbindelsen jeg er på er simpelthen for dårlig…

Hygge hejsa3. etape….Washington

Cykling - Landevej Posted on Thu, July 07, 2011 18:07:30

Efter nogle varme dage i Philadelphia var det blevet tid til og drage til Washington hvor 2 gadeløb lørdag og søndag d. 11 og 12 juni.

Løbet lørdag blev dog ikke den store succes for nogle af os. Det var endnu varmere og fugtigere end i Philadelphia og der gik vel max 30 min., så sad vi alle i skyggen og kunne næsten ikke bevæge os. Jeg selv kørte 8 km., kunne slet ikke hverken trække vejret eller lignende. Hvordan resten af feltet kunne gennemfører denne rute over 2,5 times teknisk gadeløb, forstår jeg ikke?

Dagen efter var ikke meget anderledes. Dog en noget nemmere rute, men stadig varmt. Personligt havde jeg sat mig endnu mere op og det gik faktisk ok. Stadig svært ved den fugtighed, bliver nok aldrig min favorit, men fik da kørt mig ind på en 10. plads hvilket var tilfredsstillende nok da jeg var på egen hånd og med et stærkt kørende United Healthcare i front vardet yderst svært og rykke frem i feltet.

Så alt i alt, en god weekend og så var der kun tilbage og hygge lidt med de danske gutter inden de skulle hjem mandag morgen og jeg videre til flere eventyr i Wisconsin…..:-) Hvordan aftenen forløb bliver vist blandt os…..smiley

Nu må jeg hellere slutte, kan næsten ikke holde øjnene åbne efter kun 2 timers søvn i nat.
Jeg sidder i Los Angeles lufthavn efter at være fløjet fra Honolulu i nat og har et direkte fly videre til Canada….men mere herom seneresmiley2. etape…Philly

Cykling - Landevej Posted on Tue, July 05, 2011 20:34:51

Så fik vi overstået løbet i Philadelphia. Egentlig burde jeg vlre tilfreds, mit første mål var og komme igennem, da jeg aldrig før har kørt løb i den kaliber og længde. men når jeg nu var kommet så langt, så var jeg alligevel lidt ærgelig over resultatet.

Jeg må dog indrømme, at farten og længden på løbet satte begrænsninger for hvad jeg havde tilbage tilsidst. Alligevel ærgelig jeg ikke lige fik sneget mig bare en smule mere frem…men pyt

Aftenen blev velfortjent brugt på en god pizza og en øl sammen med vores fantastiske crew som gennem hele løbet gav vand, mad og hvad der nu ellers skal til for at få 8 danskere til start i et løb som dette

Næste step var herefter gadeløb i Washington DC, men inden da skulle nogle dage slås ihjel i et meget varm og fugtigt Philadelphia…..meget ulideligt og det satte bestemt sine begrænsninger på vores fysiske udfoldelser i løbet af ugen

Dog fik vi en af dagene taget os sammen til og cykle 2 timer ud til en lokal cykelforretning vi fik anbefalet.
Og den var det hele værd. En stor rodebutik i stil med Banani, hvis nogle er bekendt med den, men med alle mulige gamle cykler, dele, bøger, tøj osv. Der var cykler, 20-30 år gamle, vel og mærke Colnago rammer med Dura-Ace, stadig med samme prismærke og pris som dengang…..

Jeg tror vi alle fik købt et eller andet som på nostalgisk vis mindede os om hvorfor vi startede med og cykle eller hvem vores idoler er og var…..jeg selv betalte 30 dollars for en campagnolo cykelkasket, sikkert vild overpris, men det hele værd.

Nu vil jeg lige tage et smut tilbage til nutiden, da jeg igår havde en fantastisk dag på Hawaii med bror og familie. Fik set et skræmmende men også spændende Pearl Harbor og senere på aftenen fejret 4. juli sammen med en masse mennesker på stranden med udsigt til et flot fyrværkeri1. etape…

Cykling - Landevej Posted on Mon, July 04, 2011 11:24:36

Nu starter mit lille “etapeløb”eller føljeton som egentlig er en update fra den sidste måneds oplevelser.

Sidst jeg opdaterede min blog var vist efter Base Camp Int. i New Jersey.

Herfra gik turen tilbage til New York i togvel og mærke. Turen til løbet bød på mindre forhindringer. Mit lift meldte afbud ca. 1 time før afgang, så måtte igang med diserse togplaner. Det lykkedes, men efter løbet betød det så 1 times ventetid på den lokale station og en cykeltur tværs gennem Manhattens natteliv kl. 12 om aftenen….nu egentlig meget sjovt

Nå men “hjem” til brooklyn og pakke cykel for og sove 3 timer og derefter tidligt næste morgen og mødes med Greg i Chinatown.

Greg er en massør fra New York som tilbød og hjælpe mig til netop base Camp og som havde kontakt til de mennesker der aflyste i sidste øjeblik. Så jeg valgte da og tage ham med til næste stop i Philadelphia, da han gerne ville med og hjælpe….skulle vise sig ikke og være helt den bedste plan.

Nå men afsted i bus fra New York til Philadelphia. 10 dollars for en 2,5 times tur med gratis wifi så jeg kunne snakke med mor og far via Skype, det var vist iorden.
Det var jo netop blevet d. 3 juni, min fødselsdagsmiley

Siger ikke hvor gammel jeg blev, men kan sige, at der er en dag min mor ville have sat pris på jeg var hjemme og en dag hvor jeg frygtede for min lejer ikke kunne komme ud af døren pga. en evt. opsat betonklods i en tønde foran døren.

Til philadelphia kom vi og her ventede en dejlig afslappende dag med god middag på en super Italiensk restaurant i centrrum af byen

Årsagen til turen gik til philadelphia var Philadelphia int. Classic. Et UCI løb i HC kategori over 260 km.
Jeg mødtes derfor med resten af den danske delegation som ligeledes skulle deltage i løbet.

Selve løbet blev en dansk succes….godt nok var det kun mig som kom igennem, som nr. 37 20 sek. efter vinderen, Alex Rasmussen. Desværre, for os, kørte han ikke sammen med os men med HTC Columbia, så der var desværre ingen deling af præmiepengenesmiley

Men et fedt løb var det, smider et par billeder ind nedenfor og så vil jeg ellers slutte af og gå i seng…Next »